Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Anmeldelse Erik Perfect Tens

Perfect Tens mod hovedpine

Mit navn er Erik, og er diagnosticeret med Hortons Hovedpine, også kaldet selvmordhovedpine. Jeg vil gerne fortælle om, hvordan jeg ved hjælp af Perfect Tens har fået et godt liv trods sygdommen.

Diagnosen fik jeg stillet efter mange år i behandlersystemet og utallige besøg hos diverse forskellige behandlere. Blev sendt af lokale læge til disse forskellige undersøgelser for min kraftige hovedpine:

Kæbespecialist, Akupunktur, Massage, Stærk medicin, mange besøg hos neurologer med det indtryk at jeg bare skulle accepter situationen, Kranio-sakral terapi & mange andre sære tilbud.

I året 2009 tager jeg et billede af mig selv, og henvender mig til min læge så han kan se hvorledes jeg ser ud under anfald af kraftig Hovedpine.

Svaret fra min læge var, – nå!, jeg troede ikke det var så slemt!!!

Først der får jeg en henvisning til hovedpinecenter i Glostrup, hvor jeg møder op den 01.04.2009

Jeg bliver først kaldt ind til en forundersøgelse hvor de spørger ind til hovedpinen. I den forbindelse forelægger jeg dem det billede jeg havde med til min læge. Lægen over for mig kikker op og siger: ”Jamen, du har uden tvivl Hortons Hovedpine. Og vi behøver ikke at lave yderlige undersøgelser”. Jeg bliver herefter kaldt ind til en overlæge, der forklarer alt om hvad Hortons Hovedpine indebærer. Jeg får to anfalds-ampuller kaldet Imegran med mig derfra og kan herefter leve et tåleligt liv med Hortons da, jeg herefter ”kun” har 3-5 anfald om ugen. Jeg får en plan for en forbyggende behandling, for at forbygge antal af anfald. Har siden fået justeret den forbyggende medicin, med forskelligt udfald.

I 2018 finder jeg et Youtube klip: https://www.youtube.com/watch?v=Pvn2D8BE6dM

“60-årige Jan Fischer havde i mange år lidt af Hortons hovedpine. En meget invaliderende form for hovedpine, der også kaldes “klyngehovedpine” eller “selvmordshovedpine”. I august 2016 afprøvede han en ny form for behandling, hvor der blev indopereret en lille pacemaker under huden, som kunne sende en svag elektrisk strøm ind i hjernen. Behandlingen virkede med det samme, og i dag er Jan fri for anfald. Ifølge professor Jens Christian Sørensen på Aarhus Universitetshospital er perspektiverne for behandling med elektrisk strøm store. I dag bruges metoden bl.a. til at behandle forskellige former for smerter og Parkinsons sygdom – og der forskes videre i nye behandlingsområder.”

Da jeg så denne video klip, henvendte jeg mig til Hovedpineklinikken i Århus som jeg er tilknyttet og forelagde dem min opdagelse, og de var helt klar på at henvise mig til Professor Jens Christian Sørensen.

Vi indledte et forsøg med Perfect Tens, hvor små runde elektroder blev placeret i nakken, for at se virkningen. Jeg gik fra at have 3-5 anfald om ugen til 3-7 anfald om måneden – altså en kæmpe god effekt.

Er nu indstillet til opration den 30. april 2019 for at få fortaget indgrebet hos Jens Christian Sørensen på Aarhus Universitetshospital, og venter spændt på resultatet 🙂

Jeg har været så glad for at benytte Perfect Tens, der har givet mig min hverdag tilbage.

Til jer derude med kraftig hovedpine, hjælp jer selv og få en henvisning til en hovedpineklinik.

♥ hilsen Erik