Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Anmeldelse Morten

Mit navn: Morten Lunde Jensen

Lidt om mig: Jeg er uddannet Mejerist og tidligere soldat.

I året 2013 var jeg uheldig at komme ud for en løfteskade hvor jeg fik ødelagt min lænd. Jeg fik 3 skader i min lænd samt nerveskader i L2,  L3 ,L5. og fik lammelse i ben og smerter i hele ryggen.

Jeg kunne ikke sidde ned grundet smerter.

Jeg har været i gennem mange læger på flere sygehuse. Til sidst fik jeg besked om, at det var noget jeg skulle lære at leve med resten af mit liv.

Jeg var ikke tilfreds med denne besked og begyndte at lede efter en måde på at få mit gode liv tilbage. Herhjemme var ikke meget hjælp at hente, og mit arbejde gjorde, at smerterne blev meget værre.

På et tidspunkt hvor jeg var på stærk smertestillende medicin – og kommunen havde tvunget mig i arbejde – blev smerterne så slemme, at min læge ordinerede en 3 ugers tur til Monte Bello i Spanien i 2018.

Jeg havde hørt meget godt om det, men havde ikke meget tiltro til at de kunne hjælpe mig. De første 7 dage var det næsten som hjemme i Danmark – ingen fremskridt

Men så mødte jeg en svensk fysioterapeut som introduceret mig i brugen af TENS, og i løbet af kort tid skete der frem skridt. Jeg halverede mit medicinforbrug på 2 uger og fik en hverdag hvor jeg kunne træne min ryg igen.

Efter en 4 ugers tid, efter jeg var kommet hjem, kunne jeg mærke, at jeg igen fik smerterne, og jeg fik det værre og værre med min ryg.

Jeg begyndte at søge her i Danmark, om jeg kunne få hjælp og komme i gang med samme behandling som jeg fik i Spanien, men ved det danske sundhedsvæsen, var der ikke meget hjælp at hente.

Jeg blev henvist til en fysioterapeut, men det var ikke en ting som jeg havde råd til. Da jeg ikke havde været på arbejdsmarked i næsten 5 år var min økonomien i bund.

Det er dyrt at gå til en fysioterapeut, og trods tilskud, dækker det ikke hele behandlingen.  De TENS apparater, jeg blev introduceret for i Spanien og som jeg kunne finder herhjemme var ekstrem dyre og ikke til at købe. Håbet om at få et liv med konen og resten af familien og et arbejde var stille ved at forsvinde.

Men efter 4 måneders kamp mod systemet, fik jeg lidt held. Jeg var på Rigshospitalet på Neurologisk afdeling, hvor en overlæge fortalte mig om I-bensmith.  Et sted hvor jeg kunne købe mit eget TENS apparat, og til en pris der var overkommelig.

Nu har jeg brugt min Sports TENS 2 i 4 måneder og mit medicinforbrug er igen halveret. Jeg har fået mit liv tilbage med min kone og familien og jeg har fået arbejde som svømmeinstruktør/ træner, hvor jeg arbejder med gigtramte samt ældre med vandskræk. Jeg er nu i fast arbejde som service-assistent ved Ejendoms Service Bornholm. Total smertefri er jeg ikke, men jeg har lært at passe på mig selv og med TENS hjælper det rigtig meget.

Det er ikke svært at bruge TENS, men det er en god ide at læse instruktionen, så man får mest muligt ud af det.

Jeg bruger mit TENS apparat ca. 45 min hver anden dag og det virker!

M.v.h.

Morten Lunde Jensen