Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

DUOBRAVO U

DUOBRAVO U

kr. 10.720,00 Inkl. moms

DuoBravo U er et alsidigt apparat, der kombinerer biofeedback og neuromuskulær stimulation i én enhed, til behandling af inkontinens, herunder fækal inkontinens.  Der er mulighed for at vælge mellem EMG (ElektroMyoGrafi), ETS (EMG-udløst stimulering) og bifasisk stimulering (EMS/NMES)

Der er 12 forudindstillede programmer der nemt kan ændres til personlige indstillinger.

Ønskes leje af apparat kontakt os venligst pr. mail eller telefon

Kategori:

Beskrivelse

DuoBravo U til urologiske lidelser er et medicinsk godkendt apparat. DuoBravo er særdeles fleksibel, idet den ud fra kontinuerlige målinger af EMG omsætter værdierne til optimal elstimulation (ETS). Duobravo er så fintfølende, at det kan registerer selv ganske små muskelkontraktioner. Desuden er det muligt at  anvende almndelig muskelstimulation (EMS/NMES). På den måde suppleres den passive træning med aktiv deltagelse af patienten selv og giver samtidigt patienten mulghed for nemt og overskueligt at følge egen progression. Samtidigt er apparatet så enkelt, at det kan anvendes af patienten selv.

DuoBravo U har vist sig særligt formålstjenlig for både patienten og det tværfaglige samarbejde, dels ved brugervenligheden, men også ved det tydelige overblik over patientens progression i processen. Det gør genoptræningsfasen patientnær og gennemsigtig, Af samme grund har apparatet høj patient complience.

Træningsdata kan nemt overføres til computer ved tilkøb af dokumentaionsværktøj for at få et overskuelig overblik over resultater over længere tid: Den beregner statistikker, måler, udregner og meget, meget mere.

Der tilbydes grundig introduktion og vejledning for hospitaler og institutioner før en evt. anskaffelse.

Duobravokit indeholder: 1 apparat, 2 ledninger til elektroder/probe, 1 referancekabel, 8 elektroder (40x40mm), 4 AA batteriere, 1 holder, 1 probe efter eget valg (inkontinens eller fækal inkontinens) og dansk manual.

Tekniske data:

EMG: 0,2 – 2000 uV

Følsomhed: 0,1 uV effektiv værdi

Arbejds- og hvilefase: 2-99 sek.

Antal gentagelser: 1-99

Impulsform: symmetrisk, rektangulær, bifasisk

Output: 0-80mA

Impulsbredde: 50uS – 450uS

Rampetid: 0,1 – 9,9 sek.

Findes også i en udgave DuoBravo N til genoptrænng af skader efter slagtilfælde og pareser.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.