Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

GripIT Active Tape

GripIT Active Tape

kr. 75,00 Inkl. moms

Unik multistrech tape for maksimal støtte og aflastning for led og muskler.

Rullens størrelsen er 10 cm x 5 m.

Findes i farverne blå, pink og sort.

Kategori:

Beskrivelse

GripIT Active Tape er et nyt og spændende produkt inden for tape udviklet af australske fysioterapeuter. Modsat traditionel kinesiologiske tapes er GripIT unik, idet den er super elastisk og kan strækkes i begge retninger. Det gør, at den klæber tæt rundt om led og kropsdele og giver maksimal støtte og aflastning. Tapen kan nøje efterligne muskelfunktion og ledbevægelse.

GripIT Active har en overlegen klæbende limteknologi, der sikrer, at du kan have tillid til, at den klæber sig til huden gennem enhver sport – også på højt niveau, rekreative aktiviteter eller arbejdsforhold. Den er lavet af et åndbart stof, der tørrer hurtigt og sikrer, at den afviser vand. Er derfor også ideel til svømning og anden vandsport.

GripIt Active klæber godt til både huden såvel som sig selv, hvilket betyder, at du kan anvende flere lag tape for at forbedre muskeleffekten, mens du stadig ikke begrænser bevægelse.

GripIt Active indeholder hverken latex eller zinkoxid, hvilket gør den lavallergen og sikker at anvende i alle aldre – børn som voksne samt gravide.

Findes også i en pre-cut version.

Spørg efter mængderabat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.