Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

DUOBRAVO N

DUOBRAVO N

kr. 13.400,00 Inkl. moms

DuoBravo er et alsidigt apparat, der kombinerer biofeedback og neuromuskulær stimulation i én enhed. DuoBravo kan anvendes hvor det neuromuskulære aktionspotentiale er intakt, og er derfor primært henvendt til genoptræning efter slagtilfælde – herunder muskelpareser. Der er mulighed for at vælge mellem EMG (ElektroMyoGrafi), ETS (EMG-udløst stimulering) og bifasisk stimulering (EMS/NMES)

Der er 12 forudindstillede programmer der nemt kan ændres til personlige indstillinger.

Ønskes leje af apparat kontakt os venligst pr. mail eller telefon

 

 

Kategori:

Beskrivelse

DuoBravo er særdeles fleksibel, idet den ud fra kontinuerlige målinger af EMG omsætter værdierne til optimal elstimulation (ETS). DuoBravo er i stand til at måle selv den mindste muskelkontraktion og det er muligt både at vælge manuel eller automatisk indstilling af grænseværdien, så træningen hele tiden tager udgangspunkt i patentens situation og evner her og nu. På den måde suppleres passiv træning med aktiv deltagelse af patienten selv. Desuden er det også muligt at anvende almindelig muskelstimulation (EMS/NMES).

Alle målinger og bevægelser kan nemt følges på skærmen, så både patient og behandler kan følge med direkte. Alle data kan efterølgende let overføres til computer ved at tilkøbe dokumentaionsværktøj til 840 kr. ex moms, for at få et overskueligt overblik over patientes forløb – også over en længere periode. Samtidigt er apparatet så enkelt, at det kan anvendes af patienten selv.

DuoBravo har vist sig særligt formålstjenlig for både patienten og det tværfaglige samarbejde, dels ved brugervenlighed, men også ved det tydelige overblik over patientens progresseion i processen. Det gør genoptræningsfasen patientnær og gennemsigtig og har samme grund høj patient compliance.

Der tilbydes grundig introduktion og vejledning til hospitaler og institutioner før en evt. anskaffelse

Startkit indeholder apparat, 2 ledninger til elektroder, 1 referancekabel, 8 elektroder (40x40mm), 4 AA batterier, 1 hiolder og dansk manual.

Tekniske data:

EMG: 0,2 – 2000 uV

Følsomhed: 0,1 uV effektiv værdi

Arbejds- og hvilefase: 2-99 sek.

Antal gentagelser: 1-99

Impulsform: symmetrisk, rektangulær, bifasisk

Output: 0-80mA

Impulsbredde: 50uS – 450uS

Rampetid: 0,1 – 9,9 sek.

Findes også i en udgave mod inkontinens.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.