Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

PEROBRAVO

PEROBRAVO

kr. 10.030,00 Inkl. moms

Få igen et aktiv liv med PeroBravo til genoptræning af muskler, der er denerverede som følge af skader i det perifere nervesystem såsom afklemning af nerver eller en læsion, eksempelvis efter operation. Der er 11 specialprogrammer til optræning med triangulære og trapezformede impulser, herunder 3 træningsprogrammer målrettet behandling af dropfod med fodkontakt.

Pakken indeholder foruden apparat, 4 elektroder, 1 elektrodekabel, 1 fodkontakt, 2 gummielektroder, 2 svampeposer, 2 elastikbån til fastgørense af gummielektroder, 4 genopladelige batterier, 1 oplader, 1 transportkasse, dansk manual.

Mulighed for leje af apparat – kontakt os på mail eller telefon.

Kategori:

Beskrivelse

PeroBravo er et medicinsk godkendt apparat til genoptræning af skader i det perifere nervesystem. PeroBravo er primært til patienter, hovr det perifere nervesystem er skadet, f.eks. efter operation, traume eller anden læsion/overslæring af de motoriske nerver. Disse muskler reagerer ikke på EMS, NMES eller ETS og kan kun stimuleres med monofasiske og triangulære impulser direkte i musklen. Dette fremmer tillige regeneration og tilvækst af nye neuroner. Derved er PeroBravo medvirkende til at musklen ikke når at degenere i rehabiliteringsfasen, til der igen over tid er opbygget et aktionspotentiale.

Med PeroBravo kan der også anvende en fodkontakt i den begyndende gangtræningsfase. Det giver samtidigt mulighed for at undersøge om patienten på sigt vil få gavn af en dicideret dropfodsstimulator.

Der tilbydes grundig introduktion og vejledning før en evt. anskaffelse til hospitaler og institutioner.

Tekniske data

Impulsform: Bifasisk, rektangulære, symmetrisk eller monofasisk positiv, rektangulæ.

Impulsbredde: 50 uS – 35 ms

Forsinkelse (gangtræning): 0-1000 ms

Enkeltimpuser: Triangulære – eller trapezformede impulser, kontinuerlig med vekslende polaritet

Impulsbredde: 1ms – 1000 ms

Output: 0-60mA

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.