Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

MeropeStyle® – UniRest ®

MeropeStyle® – UniRest ®

kr. 310,00 Inkl. moms

MeropeStyle UniRest knæbandage støtter og immobiliserer knæet postoperativt eller efter tidlig  fjernelse af gipsbandage.

Kategori:

Beskrivelse

MeropeStyle UniRest knæbandage støtter og immobiliserer knæet postoperativt eller efter tidlig  fjernelse af gipsbandage. Den er let at tage af og på, og da den er fremstillet i ét stykke og forsynet med velcrolukning  kan den justeres optimalt til patientens ben. Samtidigt er knæleddet udækket og dermed fuldt tilgængeligt under hele rehabiliteringsforløbet i modsætning til en gipsbandage.

En stor kontaktflade mellem bandage og ben gør UniRest knæbandagen behagelig at bruge. Den hverken glider eller forårsager trykmærker. Ydermaterialet kan ånde, så temperatur og fugtighed holdes i balance. De integrerede, anatomisk designede stålskinner giver en sikker og fuldstændig immobilisering af knæleddet.

UniRest knæbandage fås i 50 eller 60 cm længde, målt fra et referencepunkt 20 cm over patella. UniRest fås i en 0lige eller en 20 0 vinklet udgave. Kan kombineres med anden kompressionsbandage.

Spørg efter mængderabat

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.