Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

MeropeStyle® VarioRest®

MeropeStyle® VarioRest®

kr. 350,00 Inkl. moms

Pediatric VarioRest®  er særligt udviklet til børn. Knæbandage kan bruges efter knækirurgi, forstuvning, muskulatur- og ledbåndskader, brud eller andre tilstande i knæleddet.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Pediatric VarioRest®  er særligt udviklet til børn.

I modsætning til  gipsbandager er MeropeStyle ® – Pediatric VarioRest® knæbandage let, komfortable og nem at tilpasse den enkelte.

MeropeStyle® Pediatric VarioRest® knæbandage er designet til at give postoperativ støtte, immobilisere knæleddet – f.eks. i tilfælde af tidlig fjernelse af gipsbandage – og hjælpe hurtig rehabilitering. Ved hjælp af variable velcrolukninger, kan den 3-delte konstruktion indstilles individuelt til patientens lår og underben.

På grund af sin store slidstyrke og fleksible brug, bidrager MeropeStyle® Pediatric VarioRest® til øget sjov i genopretningsperioden. Bandagen kan let sættes på og tages  af. På grund af det bløde og hudvenlige materiale forbliver bandagen behagelig for barnet, selv efter længere brugstid. Den integrerede udskæring giver mulighed for nem adgang til knæet til enhver tid. MeropeStyle ® – Pediatric VarioRest® er tilgængelig i en lige (0 °) eller bøjet (20 °) version i en 22, 32 eller 40 cm længde.

Spørg efter mængderabat.

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.