Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

TENS ONE

TENS ONE

kr. 745,00 Inkl. moms

Specielt designet til patienter med gigtsvage hænder og motoriske problemer. De store og tydelige knapper gør det særdeles let at betjene. Endvidere har Tens ONE kun tre programmer, men hvert program kan finjusteres både på program og impulsbredde og derved indstilles helt individuelt efter behov. Har desuden en plastickappe, der beskytter skrueknapperne. Udgangseffekten er 80 mA.

Leveres komplet med taske til ledninger, batterier og elektroder, klar til brug.

Beskrivelse

Super enkelt apparat med mange muligheder. De store kontrolknapper gør det nemt at justere både. Låget sikrer dine indstillinger. Tens ONE kan benyttes mod en række kroniske tilstande hvor en effektiv smertelindring er nødvendig. Henvender sig til brugeren, der har gigtsvage eller motoriske forstyrrelser i hænderne og til brugeren der ønsker et helt enkelt tensapparat. Her er der ikke noget der er indviklet. Med apparatet følger en overskuelig, dansk brugsanvisning med mange eksempler på indstillinger af impulsbredde og frekvens i forhold til problemstilling.

Tens fungerer ved at stimulerer de sensoriske nerver under huden og kan derved undertrykke følelsen af smerte, som følger de samme nervebaner. Nogle programmer anvender hurtige impulser, der er smertelindrende her og nu; andre programmer anvender langsomme impulser, der får hjernen til at frigøre endorfiner, som er kroppens eget, naturlige smerteforsvar. Denne virkning indtræder først efter 30-40 minutter, men kan holde sig i flere timer efter endt behandling.

Du kan anvende Tens lige så ofte du vil og lige så længe som ønsket. Dog bør elektroderne flyttes minimum hver 12. time for at give huden luft. Der er ingen bivirkninger forbundet ved at anvende TENS – heller ikke efter lang tids brug

Videnskabeligt bevist til effektiv smertelindring og godkendt af NHS og FDA.

Du må IKKE anvende TENS:

-Ved alvorlige hjerterytmeproblemer

-sammen med elektroniske implantater såsom pacemaker (kontakt egen læge eller hjertelæge før brug for korrekt indstilling)

-Har nedsat eller ingen følelse i huden

-Hvis huden er beskadiget

-På underlivet, hvis du er gravid

– Lider af epilepsi

-Nær ondartede svulster

Tekniske specifikationer

Impulsform Symmetrisk Bi-fasisk eller monofasisk  rektangulær    
Amplitude (over 500 Ω belastning) 80 mA +ve i 20 trin    
Udgang Fuldt beskyttet, berøringssikker    
Kanaler 2 kanaler    
Batterier 2 x AA alkaline batterier    
Vægt 140 gram uden batterier    
Dimensioner 100 x 67 x 32mm    
Sikkerhedsklasse Intern energikilde

Til kontinuerlig brug

Ingen særlig fugtbeskyttelse

   
Krav til omgivelser Arbejdstemperatur 5-40°C

Fugtighed: 15 – 93% RH

   
Beskyttelse mod vand Ikke vandbeskyttet og bør beskyttes mod flydende væsker    
Type BF Beskyttet mod elektrisk stød ved korrekt brug    

Skal affaldssorteres for genanvendelse i henhold til EU direktiv 2002/96/EC for elektronisk affald. Må ikke bortskaffes med den almindelige dagrenovation

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.