Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Ova Plus

Ova Plus

DKK 499,00 Inkl. moms

Smart og effektivt TENS apparat mod menstruationssmerter og med sine bare 38×65,3×9,3 mm yderst diskret.

Ova Plus har en kanal og 4 forudindstillede programmer.

Leveres komplet med ledninger (Y-kabel), USB kabel til opladning af batteri, to selvklæbende elektroder, bælteklemme, taske til opbevaring af Ova Plus samt dansk brugermanual. Skal lades op før brug.

Beskrivelse

Ova Plus Periode Pain Reliever

Ova Plus tilbyder en helt naturlig form for smertelindring ved menstruationssmerter. De to elektrodepads sættes enten nederst på maven eller på ryggen, og gennem en lille elektrisk strøm får det musklerne i livmoderområdet til at slappe af og efterlader en beroligende effekt.

Ova Plus har 4 forudprogrammerede programmer og er effektiv mod stærke, akutte smerter.  Ova Plus har et genopladeligt batteri, som nemt oplades via det medfølgende USB-stik

Det er klinisk bevist, at TENS er meget effektiv til behandling af menstruationssmerter. Resultaterne af forsøget viste endvidere, at Ova Plus ikke frembragte nogen bivirkninger såsom kvalme og døsighed, som ofte er forbundet med andre smertelindrende lægemidler

Grundet den meget lille størrelse kan apparatet bæres hele dagen under tøjet for at give en sikker medicinfri smertelindring, samtidig med, at man opretholder en normal, aktiv livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.