Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Alpha-Stim AID – Leje

Alpha-Stim AID – Leje

kr. 500,00 Inkl. moms

Lej dit Alpha-Stim AID for kun 500 kr. pr. måned. Lejeperioden kører kun så længe du ønsker det pr. løbende måned.

Det koster 1500 kr. i depositum, som returneres når apparatet afleveres.

Ønsker du at købe apparatet, får du 10% i rabat af nyprisen.

Se og hør mere:

Alpha-Stim om BBC´s dokumentar

Youtube video af BBC´s program

 

Kategori:

Beskrivelse

Alpha-Stim AID

Alpha-Stim anvender CES til behandling af angst, søvnløshed og depression. Apparatet kan bruges til voksne såvel som til børn.

Med brugen af cerebral elektrisk mikrostimulation (CES) indgår Alpha-Stim dermed i den nye kategori electroceuticals (som alternativ til pharmaceuticals – farmaceutisk terapi). Apparatet fylder ikke mere end en mobiltelefon og gør det nemt at bruge i hverdagen.

Stimuleringen rettes primært mod den forlængede rygmarv og de dybereliggende dele af hjernen, hvor de serotoninproducerende ganglier findes. Microstim stimulerer det synaptiske respons på aktionspotentialet og bevirker på den måde at mængden af forskellige transmitterstoffer øges.

Efter blot 20 minutters brug med Alpha-Stim er det på påvist, at serotoninnivauet kan øges med op til 50 %, Melatoninniveauet med 25% og endorfinniveauet med 100%.

Det mest interessante ved Alpha-Stim er, at virkningen er kumulativ, smertefri og at der ingen bivirkninger er ved behandlingen – heller ikke efter lang tids brug.

Der er lavet talrige undersøgelser – herunder randomiserede, kontrollerede forsøg gennem de sidste knap 40 år, der viser den positive effekt af Alpha-Stim.

Klinisk kontrollerede undersøgelser viser signifikante bedre resultater med behandling af angst og depression med Alpha-Stim end konventionel medikamentel terapi. Alpha-Stim kan også anvendes sammen med medicin. Også her viser undersøgelser signifikante forbedringer sammenlignet med behandlinger alene med medicin.

Da hjernen fungerer elektrokemisk kan patientens emotionelle og fysiologiske status påvirkes ad både elektrisk og kemisk (medicinsk) vej. Alpha-Stim anvender elektriske mikroimpulser i et specielt, patenteret mønster, der overføres til hjernen via specielle øreclips. Dette påvirker serotoninsystemet i hjernen ved at øge mængden af blandt andet serotonin og melatonin i hjernen.

Alpha-Stim er særdeles enkel at betjene. Kan anvendes på klinikker såvel som hjemme. Du kan benytte Alpha-Stim mens du slapper af, læser, bruger en computer eller ser tv. Indbyggede sikkerhedsfunktioner sikrer, at elektroterapienheden fungerer korrekt. Alpha-Stim er lille, diskret og bærbar og nem at tage med dig, uanset hvor du går.

Alpha-Stim er anerkendt som behandlingsmetode og er både godkendt af FDA, NHS samt CE-ceritificeret

Alpha-Stim AID kommer med alt hvad der behøves for at begynde behandling: 1 sæt øreclips, 256 øreclips-elektroder, 15 ml. væske, to AAA-batterier, opbevaringskasse, snor til AID til at hænge om halsen, en illustreret manual på dansk.

1 anmeldelse af Alpha-Stim AID – Leje

 1. Monia

  Jeg hørte om maskinen gennem BBC dokumentaren ”Improving Your Mental Health”, hvor den blev brugt til behandling af søvnløshed. Jeg har selv gennem hele mit voksenliv kæmpet med at falde i søvn, og har efterhånden prøvet nærmest alt under solen til at forbedre dette, og besluttede derfor for også at give Alpha-Stim et forsøg.

  Allerede 1. gang jeg brugte maskinen oplevede jeg en dramatisk forbedring – ikke bare på min søvn (hvor jeg faldt tidligere i søvn end normalt), men også noget overraskende på mit humør. Det kan ikke forklares på anden måde end at jeg følte mig ”let” og glad på en hel ny måde efter behandlingen. Jeg havde ikke forventet at opleve resultater før efter 6 ugers brug, så det var helt fantastisk at opleve en positiv ændring allerede fra 1. behandling. Jeg er så glad for, at jeg valgte at prøve Alpha-stim, og at jeg nu på naturlig og medicinfri vis kan forbedre min søvnrytme.

  Jeg kan varmt anbefale alle, der kæmper med søvnløshed, at prøve Alpha-Stim.

  Mange hilsner
  Monia

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.