Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Alpha-Stim M – Leje

Alpha-Stim M – Leje

kr. 700,00 Inkl. moms

Lej dit Alpha-Stim M for kun 700 kr. pr. måned. Lejeperioden kører kun så længe du ønsker det pr. løbende måned.

Det koster 2500 kr. i depositum, som returneres når apparatet afleveres.

Ønsker du at købe apparatet, får du 10% i rabat af nyprisen.

Se og læs mere:

https://youtu.be/RdKYJZ8lB48

https://www.alpha-stim.com/blog/bbc-one/

Kategori:

Beskrivelse

Alpha-Stim M anvender både CES (cerebral elektrisk mikrostimulation) og MET (Microcurrent Electrical Therapy) til behandling af smerter, angst, søvnløshed og depression. Apparatet kan bruges til voksne såvel som til børn.

MET anvendes til at behandle akutte-, kroniske- og post traumatiske smerter lokalt. Alpha-Stim M giver dig dermed en hurtig og naturlig smertelindring. Da Alpha-Stim M også omfatter CES, kan den samtidigt anvendes til behandling af angst-, depressions- og søvnløshedssymptomer, som ofte opleves når man lider af kroniske smerter. Behandlingen er medicinfri, smertefri, kumulativ og uden bivirkninger.

Med brugen af cerebral elektrisk mikrostimulation (CES) indgår Alpha-Stim dermed i den nye kategori electroceuticals (som alternativ til pharmaceuticals – farmaceutisk terapi). Apparatet fylder ikke mere end en mobiltelefon og gør det nemt at bruge i hverdagen.

Stimuleringen rettes primært mod den forlængede rygmarv og de dybereliggende dele af hjernen, hvor de serotoninproducerende ganglier findes. Microstim stimulerer det synaptiske respons på aktionspotentialet og bevirker på den måde at mængden af forskellige transmitterstoffer.

Efter blot 20 minutters brug med Alpha-Stim er det på påvist, at serotoninnivauet kan øges med op til 50 %, Melatoninniveauet med 25% og endorfinniveauet med 100%.

Der er lavet talrige undersøgelser – herunder randomiserede, kontrollerede forsøg gennem de sidste knap 40 år, der viser den positive effekt af Alpha-Stim.

Ved både MET- og CES behandling overføres en svag elektrisk strøm gennem kroppen, hvorved transmittersubstanser og endorfinproduktionen stimuleres. Til patienter der har udviklet tolerance med nedsat effekt af nuværende medikation, kan supplerende behandling med Alpha-Stim M give lindring af diverse smertesymptomer såvel som angst, depression og søvnløshed. Endvidere oplever en del at indtaget af medicin kan reduceres væsentligt eller helt undværes ved brug af Alpha-Stim M.

På grund af den lave strømstyrke (mikrostrøm), er der mange der ikke kan mærke stimulien. Opfattelsen har dog ingen effekt på resultatet af behandlingen. Derfor er Alpha-Stim særdeles gavnlig til smertebehandling for patienter med fibromyalgi eller andre kroniske tilstande, hvor huden er ekstra følsom.

Klinisk kontrollerede undersøgelser viser signifikant bedre resultater i behandling af blandt andet post-traumatisk stress, angst- og depressionssymptomer,  migræne, reumatiske sygdomme, fibromyalgi m.v. med Alpha-Stim M. Endvidere viser seneste dokumentation fra NHS en betydelig økonomisk fordel ved brug af Alpha-Stim sammenlignet med konventionel behandling med medicin.

Der er ingen tilvænning eller bivirkninger ved brugen af Alpha-Stim M.

Alpha-Stim er anerkendt som behandlingsmetode og er både godkendt af FDA, NHS samt CE-ceritificeret

Der er 5 års garanti.

Alpha-Stim M bliver leveret komplet med Alpha-Stim apparat, ledning til ører, 2 prober, 2 ledninger til prober, 4 elektroder, 100 elektroder til prober, 256 elektroder til øreklips, 50 ml. kontaktvæske, 2 AA batterier, video/CD, leveret i opbevaringsboks

1 anmeldelse af Alpha-Stim M – Leje

 1. Kvinde, 54 år

  Feedback
  Som sagt har jeg været glad for at bruge den.

  Til at begynde med eksperimenterede jeg meget, også med proberne og de der pads (ganske lidt), i forbindelse med smerte. Jeg var glad for den lindring, det gavn og som både jeg og min familie oplevede, især med proberne. Det var også rigtig hjælpsomt nogle af de illustrationer du sendte mig, så jeg kunne arbejde på de relevante nerver. Der har dog ikke rigtig været nogen langvarig effekt.

  Det jeg har været mest glad for, er den ro, jeg har oplevet i mit nervesystem i forbindelse med øreklips, som jeg har brugt måske 5 ud af 7 dage, i 20 min, på den anbefalde styrke.
  Jeg oplever at det har givet mig mere ro, eller som om at min sædvanlige respons er udeblevet, ift ting, der ellers kunne få det til at “gibbe” i mig, eller få mig i gang med at bekymre mig. Og jeg oplever på den måde, at jeg er kommet et niveau ned i arousal, – og at der, som det er nu skal mere til at “hyle mig ud af den”.
  Og jeg har også en fornemmelse af at det er en effekt, der har været kumulativ, altså er blevet til over tid med gentagen brug.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.