Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Alpha-Stim M – Leje

Alpha-Stim M – Leje

DKK 450,00 Inkl. moms

Lej dit Alpha-Stim M for kun 450 kr. pr. måned. Lejeperioden kører kun så længe du ønsker det pr. løbende måned.

Det koster 4500 kr. i depositum, som returneres når apparatet afleveres.

Ønsker du at købe apparatet, får du 10% i rabat af nyprisen og får tilsendt et helt nyt apparat.

Kategori:

Beskrivelse

Alpha-Stim M er en håndholdt elstimulator der indeholder både MET (Microcurrent Electrical Therapy) og CES (Kranial elektrisk stimulation).  MET anvendes til at behandle akutte-, kroniske- og post traumatiske smerter lokalt. Alpha-Stim M giver dig dermed en hurtig og naturlig smertelindring. Da Alpha-Stim M også omfatter CES, kan den samtidigt anvendes til behandling af angst-, depressions- og søvnløshedssymptomer, som ofte opleves når man lider af kroniske smerter. Behandlingen er medicinfri, smertefri, kumulativ og uden bivirkninger og kan benyttes af børn såvel som voksne.

CES-delen i denne enhed fungerer på samme måde som Alpha-Stim AID.  Der anvendes elektriske mikroimpulser i et specielt, patenteret mønster, der overføres til hjernen via specielle øreclips. Dette påvirker serotoninsystemet i hjernen ved at øge mængden af blandt andet serotonin og melatonin i hjernen. Særligt serotonin menes at have stor indflydelse på angst- og depressionssymptomer, men også på stemningslejet. Mange oplever derfor også en betydelig afslappende følelse allerede efter en behandling.

Ved både MET- og CES behandling overføres en svag elektrisk strøm gennem kroppen, hvorved transmittersubstanser og endorfinproduktionen stimuleres. Til patienter der har udviklet tolerance med nedsat effekt af nuværende medikation, kan supplerende behandling med Alpha-Stim M give lindring af diverse smertesymptomer såvel som angst, depression og søvnløshed. Endvidere oplever en del at indtaget af medicin kan reduceres væsentligt eller helt undværes ved brug af Alpha-Stim M.

På grund af den lave strømstyrke (mikrostrøm), er der mange der ikke kan mærke stimulien. Opfattelsen har dog ingen effekt på resultatet af behandlingen. Derfor er Alpha-Stim særdeles gavnlig til smertebehandling for patienter med fibromyalgi eller andre kroniske tilstande, hvor huden er ekstra følsom.

Klinisk kontrollerede undersøgelser viser signifikant bedre resultater i behandling af blandt andet post-traumatisk stress, angst- og depressionssymptomer,  migræne, reumatiske sygdomme, fibromyalgi m.v. med Alpha-Stim M. Endvidere viser seneste dokumentation fra NHS en betydelig økonomisk fordel ved brug af Alpha-Stim sammenlignet med konventionel behandling med medicin.

Der er ingen tilvænning eller bivirkninger ved brugen af Alpha-Stim M.

Alpha-Stim er anerkendt som behandlingsmetode og er både godkendt af FDA, NHS samt CE-ceritificeret

Der er 5 års garanti.

Alpha-Stim M bliver leveret komplet med Alpha-Stim apparat, ledning til ører, 2 prober, 2 ledninger til prober, 4 elektroder, 100 elektroder til prober, 256 elektroder til øreklips, 15 ml. kontaktvæske, 2 AA batterier, video/CD, leveret i opbevaringsboks

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.