Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

Alpha-Stim AID til behandling af angst, depression og søvnløshed

Alpha-Stim AID til behandling af angst, depression og søvnløshed

DKK 6.745,00 Inkl. moms

Behandling af angst, depression og søvnløshed

Kategori:

Beskrivelse

Alpha-Stim AID

Alpha-Stim er en håndholdt elstimulator, som er udviklet til behandling af angst, depression og søvnløshed med kranial elektroterapi (CES).

Da hjernen fungerer elektrokemisk kan patientens emotionelle og fysiologiske status påvirkes ad både elektrisk og kemisk (medicinsk) vej. Alpha-Stim anvender elektriske mikroimpulser i et specielt, patenteret mønster, der overføres til hjernen via specielle øreclips. Dette påvirker serotoninsystemet i hjernen ved at øge mængden af blandt andet serotonin og melatonin i hjernen.

Klinisk kontrollerede undersøgelser viser signifikant bedre resultater med behandling af angst og depression med Alpha-Stim end konventionel terapi. Alpha-Stim kan også anvendes sammen med medicin. Også her viser viser undersøgelser signifikante forbedringer i forhold til konventionel behandling.

Behandlingen er kumulativ og uden bivirkninger.

Alpha-Stim er særdeles enkel at betjene. Kan anvendes på klinikker såvel som hjemme. Du kan benytte Alpha-Stim mens du slapper af, læser, bruger en computer eller ser tv. Indbyggede sikkerhedsfunktioner sikrer, at elektroterapienheden fungerer korrekt. Alpha-Stim er lille, diskret og bærbar og nem at tage med dig, uanset hvor du går.

Alpha-Stim AID kommer med alt hvad der behøves for at begynde behandling: 1 sæt øreclips, 256 øreclips-elektroder, 15 ml. væske, to AAA-batterier, opbevaringskasse, snor til AID til at hænge om halsen, en illustreret manual på dansk.

Tekniske Specifikationer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.