Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

DOLITO

DOLITO

kr. 745,00 Inkl. moms

Meget lækker kvalitet og betjeningsvenlig også for personer med nedsat fingerkraft. Enkelt og stærkt apparat med 5 faste programmer der dækker over forskellige indstillinger såsom kontinuerlig, moduleret, burst, W/R (til muskeltræning) og et særligt endorfinfrigørende program Han. Har desuden et ekstra program, hvor det er muligt selv at foretage alle indstillinger manuelt. Tiden kan ligeledes indstilles fra 1 minut og op til 10 timer.  Der er to udgange og det har en udgangseffekt på 80 mA. Apparatet anvender 9V batteri, hvilket giver ekstra batteriholdbarhed.

Leveres komplet med ledninger, 4 elektroder (40 x 40 mm), 9 V batteri. Dansk vejledning.

Beskrivelse

Dolito er virkeligt godt og meget enkelt apparat med to udgange, der er effektiv som smertelindring til en lang række kroniske og akutte smerter såsom nervesmerter, smerter i led og muskler og migræne. De fleste mennesker vil opleve en reduktion i smerter. Mange vil endvidere opleve, at de kan reducere deres behov for smertestillende medicin.

Dolito fungerer ved at stimulere de sensoriske nerver under huden og kan derved undertrykke følelsen af smerte, som følger de samme nervebaner. Nogle programmer anvender hurtige impulser, der er smertelindrende her og nu; andre programmer anvender langsomme impulser, der får hjernen til at frigøre endorfiner, som er kroppens eget, naturlige smerteforsvar. Denne virkning indtræder først efter 30-40 minutter, men kan holde sig i flere timer efter endt behandling. Desuden er der et enkelt program der er velegnet til muskeltræning.

Du kan anvende tens lige så ofte du vil og lige så længe som ønsket. Dog bør elektroderne flyttes minimum hver 12. time for at give huden luft. Der er ingen bivirkninger forbundet ved at anvende TENS – heller ikke efter lang tids brug.

Apparatet slukker automatisk efter 4 minutter, hvis det ikke bruges.

Du må IKKE anvende TENS:

-Ved alvorlige hjerterytmeproblemer

-sammen med elektroniske implantater såsom pacemaker (kontakt egen læge eller hjertelæge før brug for korrekt indstilling)

-Har nedsat eller ingen følelse i huden

-Hvis huden er beskadiget

-På underlivet, hvis du er gravid

– Lider af epilepsi

-Nær ondartede svulster

Tekniske specifikationer

 

Impulsform Asymmetrisk, rektangulær, Bi-fasisk
Amplitude (over 500 Ω belastning) 0 – 80 mA
Frekvens 1-150 Hz
Impulsbredde 50 – 350 µs
Kanaler 2 kanaler
Batterier 9v batteri
Udgang Fuldt beskyttet, berøringssikker
Sikkerhedsklasse Intern energikilde

Til kontinuerlig brug

Ingen særlig fugtbeskyttelse

Beskyttelse mod vand Ikke vandbeskyttet og bør beskyttes mod flydende væsker
Type BF Beskyttet mod elektrisk stød ved korrekt brug

Skal affaldssorteres for genanvendelse i henhold til EU direktiv 2002/96/EC for elektronisk affald. Må ikke bortskaffes med den almindelige dagrenovation

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.