Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

PERFECT MAMA+

PERFECT MAMA+

kr. 865,00 Inkl. moms

Perfect Mama+ giver en sikker og effektiv medicinfri smertelindring under fødslen. Samtidigt giver det den fødende personlig smertekontrol.

Perfect Mama+ kan også lindre rygsmerter de sidste tre måneder af graviditeten samt lindre smerter efter kejsersnit, perineale bristninger eller episiotomi.

TENS som smertelindrer under fødslen er en anerkendt og gennemtestet metode, der bliver brugt på fødeafdelinger i det meste af landet.

Perfect Mama+ er helt ufarligt for både mor og barn.

Leveres komplet med ledninger, 2 x brystelektroder, 4 x elektroder (50 x 100 mm), batterier, taske og dansk vejledning.

Beskrivelse

Perfect Mama PLUS er specielt beregnet til at lindre smerterne under en fødsel og til at give den fødende personlig smertekontrol. Derudover kan Perfect Mama+ også bruges sammen med brystelektroder der hjælper med at igangsætte mælkeproduktionen. Stimuleringen af de sensoriske nerver i brystet ved hjælp af TENS, imiterer et barn der ammer

Som noget helt nyt giver Perfect Mama+ informationer om veens længde (sekunder), længden mellem veerne (minutter/sekunder) samt hvor lang tid apparatet har været i brug (timer/minutter)

Brug Perfect Mama + tre uger før forventet termin, så du er helt tryg ved apparatet under fødslen. Samtidigt kan det give dig smertelindring i ryg og lænd den sidste tid op til fødslen.

Perfect Mama+ kan oftest anvendes som eneste smertebehandling og kan også bruges i efterforløbet ved smerter fra f.eks. en episiotomi eller rifter.

Hvis nødvendigt, kan Pefect Mama + benyttes sammen med smertestillende medicin, da der ingen bivirkninger er ved brug af TENS.

Alle vores elektroder kan genbruges flere gange. Sørg for at huden er ren før brug og tag forsigtigt elektroderne af og sæt dem tilbage på det medfølgende plastic til næste gangs brug.

 

Tekniske Specifikationer

Impulsform Symmetrisk Bi-fasisk rektangulær    
Amplitude (over 500 Ω belastning) 70 mA, 50 trin ved program A og B, 60 trin ved Program C    
Udgang Fuldt beskyttet, berøringssikker    
Kanaler 2 kanaler    
Batterier 2 x AA alkaline batterier    
Vægt 75 gram uden batterier    
Dimensioner 120 x 60 x 20 mm    
Sikkerhedsklasse Intern energikilde

Til kontinuerlig brug

Ingen særlig fugtbeskyttelse

   
Krav til omgivelser Arbejdstemperatur 5-40°C

Fugtighed: 15 – 93% RH

   
Beskyttelse mod vand Ikke vandbeskyttet og bør beskyttes mod flydende væsker    
Type BF Beskyttet mod elektrisk stød ved korrekt brug    

Skal affaldssorteres for genanvendelse i henhold til EU direktiv 2002/96/EC for elektronisk affald. Må ikke bortskaffes med den almindelige dagrenovation

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.