Haderslev CVR 39566060
+45 22425808
iben@i-bensmith.dk

MYND migrænebøjle

MYND migrænebøjle

kr. 1.755,00 Inkl. moms

MYND er et medicinsk apparat udviklet til behandling og forebyggelse af hyppig episodisk og kronisk migrænehovedpine, der også kan bruges i hjemmet.

MYND anvender TENS (Transkutan Elektrisk NerveStimulation) og er særdeles let at anvende. Det har 2 programmer til hhv. behandling og forebyggelse.

MYND har 40 intensitetstrin, hvilket giver en behagelig stimulering og det integrerede batteri giver op til 22 timers behandling fuldt opladet.

MYND kan genoplades med medfølgende USB-stik. Startkittet inkluderer foruden apparat, 3 gelelektroder, USB-kabel, 1 rejseetui, spejl samt dansk brugsanvisning.

Beskrivelse

MYND er et medicinsk apparat udviklet til behandling og forebyggelse af tilbagevendende og kronisk migrænehovedpine ved hjælp af TENS. Det er en anderkendt og klinisk bevist metode til behandling af akutte og kroniske smerter.

Apparatet anbringes forsigtigt i panden, ca. 1 cm over øjenbrynene. Gennem de særlige gelelektroder, bliver de elektriske impulser overført til trigeminusnerven via supraorbital og supratrochlear nervebaner. Disse impulser stimulerer de sensoriske nervebaner og kan derved undertrykke følelsen af smerte.

Regelmæssig brug har desuden en forebyggende effekt.

Tekniske specifikationer

 

Impulsform Monofasisk rektangulær
Amplitude 20mA
Frekvens 55-110Hz
Impulsbredde 200µS
Vægt 15 gram
Dimensioner 120 x 30 x 11mm
Batteri Lithium ion 110mAh, 3,7V
Genopladningstid 2-2,5 timer

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.